1 ANGE RETURORSAK

Ange returorsak för varan/varornadu vill returnera på retursedeln. Vi gör inga bytenutan önskar du annan storlek el.färg så rekommendrar vi att du gören ny order.

2 PAKETERA VARORNA

Sänd tillbaka varan/varorna i oförändratskick. Paketera returvarorna i original-förpackningen och lägg med dennaretursedel i paketet.

3 LÄMNA IN HOS OMBUD

Sätt på returadresslappen påpaketet och lämna det hos närmasteDHL service point.

BRA ATT VETA OM ÅTERBETALNING

Du har rätt att ångra ditt köp i 30 dagar efter att du har fått hem varan. Ångerrätten gäller så länge varan är oanvänd ochhar kvar sina hangtags. Du måste skicka tillbaka varan i sin originalförpackning med ev. tillhörande skyddsemballage. Glöm inte skicka med retursedeln i ditt returpaket för att vi ska kunna slutföra returen. Återbetalning sker på samma sätt som när du betalade din vara och du hittar detaljerad information om detta på vår hemsida.

Returfrakten kostar 49 kr och debiteras i efterhand. Gäller det en reklamation betalar du ingen returavgift. När vi registrerat din retur görs återbetalningen.

Har du betalat med Klarna så återbetalas summan direkt via Klarna. Det tar 1-3 bankdagar innan transaktionen har utförts efter att returen är hanterad. Du kan alltid se ditt uppdaterade saldo att betala hos Klarna.

Om du upptäcker att något är fel med din produkt behöver du meddela oss. Du kan antingen meddela vår kundtjänst eller skicka med ett brev tillsammans med din retur. Om vi inte har fått denna information är det svårt för oss att veta vad somär felaktigt och du riskerar då att din reklamation inte blir godkänd och ej heller återbetald.

Det tar ca 7 arbetsdagar för en reklamation att hanteras av vår reklamationsavdelning efter att den kommit tillbaka till oss och vi kontaktar dig alltid om vi behöver mer information. Om felet inte omfattas av garantin eller reklamationsrätten har vi rätt att debitera dig för omkostnader som uppstått i samband med returen.

Kontakta gärna vår kundservice på support@ivyhoss.com om du undrar något, vi hjälper alltid till!

 


Alla returer skickas tillbaka till oss med returadresslappen:

IVYHOSS
LERTAGSVÄGEN 27 B
74141 KNIVSTA
SWEDEN